Camera inspectie software

Voor het professioneel en makkelijk uitvoeren van rioolinspecties.

Bescherm tegen fraude

Verdeel jouw verslagen via de cloud en wees zeker dat iedereen naar hetzelfde kijkt.

Volgens de EU norm

Voer jouw inspecties uit volgens de Europese riool inspectie standaard EN 13508-2. Met de mogelijkheid om de norm aan te passen naar jouw noden.

Simpel in gebruik

Een makkelijke en intuïtieve interface, geoptimaliseerd voor zowel keyboard, muis & touch, gecombineerd met een applictie die het toelaat om makkelijk hardware configuraties te veranderen.

Cameras & monitors

Ondersteunt zowel meerdere input cameras als output monitors. Zowel analoge als digitale cameras worden ondersteund. Neem een kijkje naar de lijst met ondersteunde hardware.

In de cloud en klaar voor 5G

In deze corona tijden wordt remote en telewerken steeds belangrijker. Dankzij de cloud module is het mogelijk om video te streamen en samen te werken aan dezelfde inspectie vanuit totaal verschillende plaatsen.

Door uw inspectieresultaten op het cloudplatform beschikbaar te stellen, kunnen uw klanten hun informatie veel sneller en veilig ontvangen en bekijken.

Uw klanten krijgen ook een veel dieper inzicht, en daarmee hopelijk ook een betere kennis van de gegevens die vastgesteld zijn door jouw team.

En ten laatste, wordt van al uw inspectieresultaten een back-up gemaakt op een externe locatie (offsite), waardoor uw bedrijf een extra beveiligingslaag krijgt.

Probeer de online demo

Ontvang notificaties over updates

Abonneer nu om nieuws to ontvangen via email over CAM-I.

Prijs

Alle aanbiedingen bevatten de opname-applicatie en een desktop viewer. Je kan de online versie bekijken in een browser als een website of via de desktop applicaties.

Prijzen zijn per licentie. Licenties worden toegewezen per gebruiker. Contacteer ons voor kortingen op bulk aankoop.

Stand-alone

9901 jaar geldig€500 hernieuwen licentie

Met deze applicatie kan je video, tractor data en waarnemingen opnemen en afspelen. Inclusief een desktop applicatie om de resultaten te bekijken.

Bestel licentie

Eeuwigdurende licentie

7,400voor altijd geldig15 jaar lang updates

Deze licentie biedt dezelfde mogelijkheden als de stand-alone versie, maar ze is voor altijd geldig. Je bespaart door geen jaarlijkse hernieuwingkosten te betalen maar behoudt de zekerheid van met de laatste nieuwe update te kunnen werken.

Bestel licentie

Cloud

1,5901 jaar geldig€900 hernieuwen licentie

Bevat alles van het stand-alone pakket en geeft toegang tot het cloud platform.

Hiermee kan je beelden live streamen over het internet en online tesamen werken aan een inspectie. Het geeft je ook een snelle en veilige distributie manier en een externe backup site voor jouw data gedurende 3 jaar.

Bestel licentie

* Alle prijzen zijn excl BTW, waar toepasbaar.